Een nieuwe cv-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuwe ketel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past nou het best bij uw behoeftes?

Een nieuwe cv-ketel kopen: waarom?

Wist u dat cv-ketels een voorliefde hebben voor stuk gaan op kerstavond? Grapje natuurlijk. Maar wat we wel weten is dat een kapotte ketel nooit goed uitkomt. Dit onderdeel van uw huis wordt ongemerkt heel intensief gebruikt en op een gegeven moment is uw toestel op. Gemiddeld gaat een cv-ketel zo'n 12 tot 15 jaar mee. Mits deze goed onderhouden wordt. Bij geen, slecht of onvoldoende onderhoud gaat uw ketel beduidend minder lang mee en zal deze eerder toe zijn aan vervanging.

Lees meer:  De voordelen van een goed onderhouden cv-ketel

Vraag nu onderhoud van Hove Techniek aan

En ben verzekerd van een comfortabel en warm huis!

IMG_9815-scaled

Waar moet ik op letten bij het kopen van een cv-ketel?

WONING

In feite wilt u maar één ding van een cv-ketel, en dat de temperatuur van de woning en het water lekker op peil blijft. Bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel is het daarom belangrijk om de grootte van uw woning én de mate van isolatie mee te nemen.

UITSTOOT

De moderne cv-ketels zijn veel energiezuiniger dan die van vroeger. U kunt hier bovendien een slimme thermostaat op aansluiten, zodat u zo zuinig mogelijk stookt.

PRIJS

Zeker niet onbelangrijk! Het inwinnen van goed advies kan u flinke vermindering van de maandelijkse stookkosten opleveren. Hove Techniek adviseert u vakkundig over het kopen van de cv-ketel die het best bij u past. Eerst zelf kijken? Bekijk deze test van de Consumentenbond eens. 

Een warm welkom voor ieder huis

Laat u adviseren

Om er zeker van te zijn dat u de cv-ketel gaat kopen die perfect aansluit bij uw behoeftes is het verstandig om onafhankelijk en deskundig advies in te winnen. Vraag via de knop hieronder een eenmalig onderhoud aan.