Cv-ketel

Als je cv-ketel het goed doet, merk je je er niets van. Als het toestel níet goed werkt... Een koude douche, gevolgd door klappertandend thuiswerken met als toetje een hoge energierekening: daar zit niemand op te wachten. Met het onderhoud van Hove Installatietechniek staat u nooit in de kou. Daarnaast helpen wij u graag bij het aanschaffen en installeren van een nieuwe ketel. Op deze pagina vindt u meer informatie over de cv-diensten van Hove.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid

Vraag nu onderhoud aan van Hove Techniek

En ben verzekerd van een comfortabel en warm huis!

Bent u benieuwd naar de status van uw toestel? Vraag een eenmalig onderhoud aan van uw cv-ketel.