Uw cv-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om de cv-ketel te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd. Vraag vandaag nog onderhoud aan van Hove Techniek en ben verzekerd van een comfortabele (en warme!) woning.

Waarom uw cv-ketel vervangen?

Wist u dat cv-ketels een voorliefde hebben voor stuk gaan op kerstavond? Grapje natuurlijk. Maar wat we wel weten is dat een kapotte ketel nooit goed uitkomt. Dit onderdeel van uw huis wordt ongemerkt heel intensief gebruikt en op een gegeven moment is uw toestel op. Gemiddeld gaat een cv-ketel zo'n 12 tot 15 jaar mee. Mits deze goed onderhouden wordt. Bij geen, slecht of onvoldoende onderhoud gaat uw ketel beduidend minder lang mee en zal deze eerder toe zijn aan vervanging.

Lees meer:  De voordelen van een goed onderhouden cv-ketel

Vraag nu onderhoud van Hove Techniek aan

En ben verzekerd van een comfortabel en warm huis!

IMG_9815-scaled

Uw cv-ketel is aan vervanging toe wanneer:

REPARATIE TE DUUR WORDT

Uw cv-ketel is stuk en de reparatiekosten zijn hoger dan de aanschaf van een nieuw toestel.

REPARATIE NIET MEER MOGELIJK IS

Uw cv-ketel is stuk en kan zelfs door de toppers van Hove Techniek niet meer worden gerepareerd.

UW GEBRUIK VERANDERT

Uw behoefte is veranderd en u heeft een bij uw nieuwe situatie passende cv-ketel nodig. Uw kinderen zijn bijvoorbeeld de deur uit en dus verbruikt u minder energie. Of gezinsuitbreiding zorgt er juist voor dat u meer gebruikt.

Bent u benieuwd naar de status van uw toestel? Of het toestel alleen onderhoud nodig heeft of dat het aan vervanging aan toe is: bij Hove Installatietechniek bent u aan het juiste adres. Vraag een eenmalig onderhoud aan van uw cv-ketel.