Cv-ketelonderhoud in Enkhuizen

Hove Installatietechniek uit Zwaag voert cv-ketelonderhoud uit in Enkhuizen, Opmeer, Medemblik, Koggenland, Hoorn, Drechterland en andere delen van West-Friesland. Regelmatig cv-ketelonderhoud is belangrijk voor een goede, veilige en duurzame installatie. Met een service- en onderhoudsabonnement is uw cv-ketel altijd in topconditie.

Cv-ketel onderhoud

Periodiek cv-ketelonderhoud heeft veel voordelen:

GOEDKOPER

Een storing van uw cv-ketel komt nooit op het goede moment, dat is gewoon een gegeven. En daar komt nog bij: minder storingen = minder geld uitgeven aan onnodig dure cv-ketel reparaties.

LANGERE LEVENSDUUR

Een jaarlijkse check-up en onderhoud van een gekwalificeerde monteur verlengt de levensduur van uw ketel niet met maanden, maar met jaren.

ENERGIEZUINIGER

Door regelmatig cv-ketelonderhoud stookt u energiezuiniger, wat goed is voor uw portemonnee én de wereld.

VEILIG

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel en reguliere inspecties verhogen de brandveiligheid en verlagen de kans op lekkage van koolmonoxide.

Bij storing zijn wij binnen 24 uur bij u

Bel ons bij een storing aan uw cv-ketel, dan komt een van onze monteurs zo snel mogelijk bij u langs voor een onderhoudsbeurt.

De pakketten van Hove:

Easy Onderhoud
icon-onderhoud

Jaarlijks onderhoud

Altijd bereikbaar

Voorrijkosten

Arbeidsloon onderhoud

Binnen 24 uur hulp bij storing

Arbeidsloon storing

Materiaalkosten toestel 

€ 10,00

per maand

Comfort onderhoud
icon-onderhoud

Jaarlijks onderhoud

Altijd bereikbaar

Voorrijkosten

Arbeidsloon onderhoud

Binnen 24 uur hulp bij storing

Arbeidsloon bij storing

Materiaalkosten toestel 

€ 12,50

per maand

Eenmalig onderhoud
icon-onderhoud

Eenmalig onderhoud

Altijd bereikbaar

Voorrijkosten

Arbeidsloon onderhoud

Jaarlijks onderhoud

Binnen 24 uur hulp bij storing

Arbeidsloon storing

Materiaalkosten storing

€ 129,00

Eenmalig

Mocht de installatie van uw cv-ketel niet aan de huidig geldende voorschriften voldoen, kunnen wij geen onderhoudsbeurt uitvoeren en zullen wij voorrijkosten berekenen (€ 75,-). Wij zullen u dan een aanbod doen ter aanpassing van de installatie. Bij eventueel akkoord op dit aanbod zullen wij de aanpassingen en het onderhoud van uw ketel uitvoeren en de voorrijkosten weer crediteren.

Bent u nog geen klant bij ons? Dan voeren wij eerst een inspectie uit en controleren uw cv-ketel volledig. Dit kost nu tijdelijk eenmalig € 79,- (i.p.v. € 129,-) als u een onderhoudscontract afsluit.

Heeft u een WTW-unit? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. Bij de aanwezigheid van een WTW-unit komt er € 2,50,- p.m. bovenop de abonnementskosten, of € 30,- in geval van een eenmalige onderhoudsbeurt.

Eenmalig cv-ketelonderhoud

Sluit u liever geen contract af voor uw cv-ketel, maar wilt u toch dat uw ketel goed werkt? Kies dan voor eenmalig cv-ketelonderhoud. Met een eenmalige onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel zit u nergens aan vast en brengen we alleen eenmalig kosten in rekening. Toch profiteert u wel van onze uitstekende service.

 

 

Tijdens het onderhoud aan uw ketel nemen wij de volgende punten mee

Oranje-vlam-1

Rookgasafvoer

Oranje-vlam-1

Veiligheid van de gasleiding

Oranje-vlam-1

De staat van het leidingwerk

Oranje-vlam-1

De staat van het toestel

Oranje-vlam-1

Waterdruk en temperatuur

Oranje-vlam-1

Overbodig energieverbruik

Oranje-vlam-1

(On)zichtbare lekkages

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid

Waarom kiezen voor ons bedrijf?

VAKMENSEN

Onze installaties worden uitsluitend gemaakt door ervaren vakmensen. Ook wordt iedere onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel door hen uitgevoerd.

KWALITEIT

Om het hoogst haalbare resultaat te halen, gebruiken we kwalitatief hoogstaande materialen en producten tijdens een onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel.

 

 

 

 

UITDAGINGEN

Geen uitdaging is ons te groot of te klein. U kunt met al uw kwesties over het cv-ketelonderhoud bij ons terecht.

OPLOSSING GARANTIE

Onze installateurs laten u niet in de kou staan. Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel vinden we altijd een oplossing.

Cv-ketel onderhoud FAQ

Wat kost cv-ketelonderhoud?

De kosten voor het cv-ketelonderhoud hoeven helemaal niet hoog te zijn. Bij ons bedrijf sluit u al een onderhoudsabonnement af vanaf € 10,- per maand. Op die manier bent u verzekerd van een veilige leefomgeving. Ook wanneer u kiest voor ons comfort-pakket kost het u maar € 12,50 per maand voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel.

Wat kan ik zelf doen om reparaties te voorkomen?

Er zijn een aantal dingen voor uw cv-ketelonderhoud die u zelf kunt controleren. Een voorbeeld hiervan is de waterdruk, deze moet tussen de 1,5 en 2,0 bar liggen. Als de druk te laag is, vult u deze zelf bij. Daarnaast kunt u de ketel eens in de zoveel tijd ontluchten. Doe dit wanneer de verwarming niet warm genoeg wordt of geluid maakt, de radiator tikt of cv-ketel lekt. Wilt u er liever zelf geen omkijken naar hebben? Bij een onderhoudscontract voor uw cv-ketel wordt dit jaarlijks tijdens een onderhoudsbeurt voor u gedaan.

Laat u adviseren

Bent u benieuwd naar de status van uw toestel? Vraag een inspectiebeurt aan voor het cv-ketelonderhoud. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. U bereikt ons door ons een e-mail te sturen naar info@hovetechniek.nl. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel bij ons installatietechniekbedrijf voor u in.