Kapotte cv-ketel: reparatie in West-Friesland

Home » Cv-ketel reparatie West-Friesland

Hove Installatietechniek repareert uw cv-ketel die toe is aan reparatie in Zwaag in West-Friesland. Werkt uw cv-ketel niet meer? Dan staat ons personeel voor u klaar om het probleem op te lossen. Als eerste stellen we vast of reparatie voor uw cv-ketel aan de orde is. Het is namelijk ook mogelijk dat uw cv-ketel vervangen moet worden.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

Is uw cv-ketel aan reparatie toe?

Wanneer een reparatie van uw cv-ketel voordeliger is dan vervangen, gaan onze cv-installateurs zo snel mogelijk voor u aan de slag. Kiest u voor eenmalig onderhoud of kiest u voor een voordelig onderhoudsabonnement? Door te kiezen voor een abonnement voor het onderhoud is uw cv-ketel minder snel aan reparatie toe. In dit geval komen wij jaarlijks bij u langs om te checken of het tijd is om een reparatie uit te voeren. Zo vermijdt u door onze installatietechniek onnodige kosten op onhandige momenten.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Plan een afspraak in via onze website

Is uw cv-ketel toe aan reparatie of heeft u last van een storing? Plan dan een afspraak met ons in zodat we zo snel mogelijk bij u langs kunnen komen. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid