Cv-installateur in West-Friesland

Home » Cv-installateur West-Friesland

Hove Installatietechniek is een betrouwbare cv-installateur uit Zwaag in West-Friesland. U kiest voor ons bedrijf om zeker te zijn van een uitstekende installatie van uw cv-ketel. Wij komen graag bij u langs om de staat van uw huidige ketel te bepalen. Het maakt niet uit of het gaat om repareren of vervangen, de cv-installateur van ons bedrijf staat voor u klaar.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

Een cv-installateur met veel kennis van het vak

Wanneer u een afspraak maakt, komt de cv-installateur bij u langs voor een check van uw cv-ketel. Al ons personeel heeft veel kennis van hun vak en zet deze kennis in om u te helpen. Er wordt vastgesteld of de ketel nog in orde is, of dat het vervangen moet worden. Ook is het mogelijk dat we het probleem op kunnen lossen door reparatie. In ieder geval voert de cv-installateur de nodige dienst voor u uit.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Plan een afspraak in

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u graag een cv-installateur langs laten komen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0229-317201. Wij maken samen met u een afspraak en komen zo snel mogelijk bij u langs. Kies voor ons installatietechniekbedrijf om snel weer te genieten van een goed werkende cv-ketel.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid