Cv-ketel check West-Friesland

Home » Cv-ketel check West-Friesland

De medewerkers van Hove Installatietechniek uit Zwaag komen bij u thuis langs om voor uw cv-ketel een check uit te voeren in West-Friesland. Met deze inspectie stellen zij vast of het nodig is uw cv-ketel te repareren of te vervangen. Wanneer u kiest voor een onderhoudsabonnement wordt de controle van uw cv-ketel zelfs jaarlijks uitgevoerd.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

Een check en een inspectie voor uw cv-ketel

Door een regelmatige inspectie vermijdt u plotselinge kosten omdat problemen zo snel mogelijk door ons bedrijf opgelost worden. Na de check wordt de eventuele reparatie meteen uitgevoerd, zodat u snel weer geniet van een werkende cv-ketel. Heeft u een abonnement voor het onderhoud van uw cv-ketel? Dan staan we bij een foutcode binnen 24 uur bij u op de stoep voor controle van uw cv-ketel. We willen namelijk voorkomen dat u lang last heeft van een koud huis en koud water. We komen bij een check van de cv-ketel bijvoorbeeld regelmatig foutcode 5 tegen. Dit lossen we direct voor u op. Onze pakketten nemen dus veel voordelen met zich mee. Wilt u een jaarlijkse check voor uw cv-ketel? U heeft de keuze uit de volgende pakketten:

  • Wanneer u kiest voor ons easy-pakket van € 10,- per maand zijn naast de jaarlijkse inspectie voor uw cv-ketel ook de voorrijkosten en arbeidsloon inbegrepen. Bovendien zijn we bij een storing binnen 24 uur bij u en zijn we altijd voor u bereikbaar.
  • Maakt u het liefst gebruik van de meeste voordelen? Dan vraagt u een comfort-pakket aan. U profiteert van een jaarlijkse controle en alle bovengenoemde voordelen voor maar € 12,50 per maand.
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Plan nu een controle in

Maak gebruik van de ervaring die onze medewerkers hebben binnen installatietechniek en laat ons minimaal één keer per jaar een check voor uw cv-ketel uitvoeren. Maakt u liever gebruik van een eenmalige controle voor uw cv-ketel? Dat is ook mogelijk. Hiervoor betaalt u eenmalig € 129,-. Plan nu een inspectie voor uw cv-ketel in of neem bij vragen contact met ons op.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid