Uw cv heeft onderhoud nodig: neem een abonnement in West-Friesland

Home » Cv onderhoud abonnement West-Friesland

Heeft uw cv onderhoud nodig en bent u hiervoor op zoek naar een abonnement in West-Friesland? Hove Installatietechniek uit Zwaag staat voor u klaar. Wanneer u kiest voor een abonnement komen onze monteurs jaarlijks bij u langs voor een inspectie van uw cv-ketel. Eventuele reparaties worden meteen uitgevoerd.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

Een passend abonnement voor het onderhoud van uw cv kiezen

Als onze monteurs jaarlijks uw cv-ketel checken, lossen ze kleine defecten vroegtijdig op. Door het uitvoeren van een jaarlijkse check voor uw cv-ketel is het voor onze monteurs mogelijk om kleine reparaties vroegtijdig op te lossen. Zo wordt uw cv-ketel regelmatig onderhouden. Dit voorkomt dat u onverwachte kosten voor het onderhoud van uw cv-ketel moet betalen bij een grote reparatie. Een abonnement voor het onderhoud van uw cv is dus een zeer voordelige keuze. Bij ons installatiebedrijf regelt heeft u de keuze tussen een easy-pakket of een comfort-pakket. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Vraag een van onze pakketten aan

Laat onze ervaren cv-installateurs jaarlijks bij u langskomen door te kiezen voor een abonnement voor het onderhoud van uw cv. Heeft u vragen over onze pakketten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229-317201. Vul ons aanvraagformulier in als u al weet welk pakket u kiest.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid