Cv-ketelonderhoud met redelijke kosten

Home » Cv-ketelonderhoud kosten

Geeft uw cv-ketel een storing aan? Of u nu kiest voor een langdurig pakket of niet, de medewerkers van Hove Installatietechniek uit Zwaag zijn altijd snel ter plaatsen om het probleem voor u op te lossen. Natuurlijk zit u het liefst niet te lang met een storing van uw cv-ketel. Leven met een storing zorgt namelijk voor een koud huis en koud water.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

Kosten van het cv-ketelonderhoud

Door te kiezen voor een pakket met jaarlijks onderhoud, verlengt u de levensduur van uw cv-ketel met een aantal jaren. We bieden onze klanten hierin twee opties: het easy-pakket en het comfort-pakket. Bij het easy-pakket zijn de kosten voor het cv-ketelonderhoud € 10,- per maand. Profiteert u liever van een completer pakket? Dan kiest u voor het comfort-pakket en betaalt u € 12,50 per maand. Er is ook de mogelijkheid om onze medewerkers eenmalig onderhoud aan uw cv-ketel uit te laten voeren, hierbij zijn de kosten € 129,-.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Neem contact met ons op om onderhoud aan te vragen

Vraag via ons aanvraagformulier periodiek cv-ketelonderhoud aan om plotselinge hoge kosten te vermijden. Door te kiezen voor één van onze pakketten weet u goed waar u aan toe bent en bent u gegarandeerd van onze service. Neem bij vragen contact op met ons installatietechniekbedrijf door te mailen naar info@hovetechniek.nl.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid