De levensduur van uw cv-ketel

Home » Levensduur cv-ketel

De levensduur van uw cv-ketel hangt af van allerlei factoren, maar u wilt natuurlijk dat uw cv-ketel zo lang mogelijk meegaat. Hove Installatietechniek uit Zwaag zorgt voor een langere levensduur van uw cv-ketel door jaarlijks bij u langs te komen voor een inspectie. Zo telt u met gemak jaren bij de levensduur van uw ketel op.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

De levensduur van uw cv-ketel met jaren verlengen

Door een jaarlijkse check van uw cv-ketel uit te laten voeren door een van onze medewerkers verkleint u de kans dat u uw ketel vervroegd moet vervangen. Kleine reparaties worden meteen uitgevoerd. Dit verlengt de levensduur van uw cv-ketel en voorkomt dat u snel een hoge prijs betaalt voor een nieuwe ketel of een grote reparatie. ij ons bedrijf profiteert u van één aanspreekpunt voor alle diensten omtrent het onderhoud van uw cv-ketel.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Maak jaarlijks een afspraak met onze monteur

Kies voor één van onze pakketten om automatisch regelmatig een afspraak met ons installatietechniekbedrijf ingepland te hebben om de levensduur van uw cv-ketel met jaren te verlengen. Dit doet u eenvoudig via onze website. Daar vult u om onderhoud aan te vragen dit formulier in. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak voor uw cv-ketel in te plannen.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid