Cv-ketel: wat te doen bij foutcode 5

Home » Cv-ketel foutcode 5

Geeft uw cv-ketel foutcode 5 aan? Dan is het tijd om de monteurs van Hove Installatietechniek uit Zwaag te raadplegen. Bij dit soort foutcodes staan we binnen 24 uur bij u op de stoep zodat u niet lang last heeft van de kou. Onze ervaren werknemers weten precies hoe ze bij foutcode 5 moeten handelen.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

Contact met ons opnemen wanneer uw cv-ketel foutcode 5 aangeeft

Een niet-werkende cv-ketel is natuurlijk nooit fijn. U wilt op koude dagen namelijk de hele dag door gebruikmaken van warm water. Bij een storing bij uw cv-ketel als foutcode 5 wordt douchen, wassen en schoonmaken in uw huis een stuk minder gemakkelijk. Foutcode 5 betekent dat er een slecht vlamsignaal is gedetecteerd. Gelukkig hoeft u ons alleen maar te bellen en staat er zo spoedig mogelijk een cv-installateur voor u klaar om de foutcode 5 op te lossen. Binnen de kortste keren werkt uw cv-ketel weer naar wens.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Laat een monteur bij u langskomen

Onze monteurs gaan pas bij u weg wanneer de installatietechniek in uw woning weer goed werkt. Neem nu contact met ons op door de bellen naar 0229-317201 als u last heeft van foutcode 5. Wilt u liever dat we vaker bij u langskomen? Vraag dan eenvoudig een van onze onderhoudspakketten aan via ons aanvraagformulier.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid