Heeft uw cv-ketel een storing

Home » Cv-ketel storing

Geeft uw cv-ketel een storing aan? Of u nu kiest voor een langdurig pakket of niet, de medewerkers van Hove Installatietechniek uit Zwaag zijn altijd snel ter plaatsen om het probleem voor u op te lossen. Natuurlijk zit u het liefst niet te lang met een storing van uw cv-ketel. Leven met een storing zorgt namelijk voor een koud huis en koud water.

  • Storing met spoed opgelost
  • Jaarlijkse controles
  • Oplossingsgarantie

Als uw cv-ketel een storing heeft, lossen wij het voor u op

Komt er plots geen warm water meer uit uw kraan, dan heeft u waarschijnlijk te maken met een storing van uw cv-ketel. Wanneer u last heeft van een storing van uw cv-ketel is het verstandig om onderhoud bij ons aan te vragen. U heeft hierbij de keuze uit verschillende opties. U maakt eenvoudig de keuze uit één van de pakketten van ons bedrijf. Ons personeel weet precies hoe ze bij een storing van een cv-ketel moeten handelen en hebben bijvoorbeeld te maken met foutcode 5 en andere specifieke situaties. Wanneer u kiest voor ons bedrijf hoeft u nooit ver te zoeken wanneer uw cv-ketel een reparatie nodig heeft.

Cv-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Niets is zo fijn als na een koude dag thuiskomen in een lekker warm huis. Voorwaarde is dan wel dat het onderhoud van uw cv-ketel goed op orde is. Periodiek onderhoud helpt storingen en onnodige reparaties voorkomen, en zorgt ervoor dat uw stookkosten laag blijven.

 
Cv-ketel onderhoud

CV-ketel vervangen

Wanneer reparatie van cv-ketel niet meer mogelijk is, is het meer dan logisch om deze te vervangen. Maar het kan u ontzettend veel ongemak én kosten schelen als u dit voor bent. Bijvoorbeeld om uw oude ketel te vervangen wanneer uw gebruik veranderd.

 
Cv-ketel

CV-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel kopen is geen dagelijkse kost. Na een kleine online zoektocht vult uw scherm zich al snel met tientallen merken, types en modellen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kopen van een nieuw toestel? Welk van al die op elkaar lijkende witte apparaten past het best?

 

Neem contact met ons op en maak direct een afspraak

Wacht niet te lang met het laten oplossen van de storing van uw cv-ketel en neem nu contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs zodat u binnen de kortste keren weer in een verwarmd huis rondloopt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0229-317201 of via een e-mail naar info@hovetechniek.nl.

Onnodige cv-ketel energievreters

Oranje-vlam-1

Achterstallig onderhoud

Oranje-vlam-1

Een niet goed ingeregelde cv-ketel

Oranje-vlam-1

Lage waterdruk

Oranje-vlam-1

Kleine beschadigingen aan de leidingen

Oranje-vlam-1

Vuilophoping

Oranje-vlam-1

Kleine lekkages

Oranje-vlam-1

Een te oude cv-ketel

Oranje-vlam-1

Onnodig veel geluid